Lancering Smoothie Chef in Den Haag en omstreken

We zijn zo blij om dit met jullie te kunnen delen!

Sinds Maart zijn wij hard aan het werk voor dit moment! De lancering van de Smoothie Chef shop. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt in het verzend process hebben we ervoor gekozen om voor de eerste periode alleen bestellingen vanuit Den Haag en omstreken te verwerken.

Klanten buiten deze regio zullen op dit moment nog geen bestelling kunnen plaatsen. Wees gerust! Dit is tijdelijk en verwachten binnen een aantal weken de Smoothie Chef te openen voor de rest van Nederland

Wat is de Smoothie Chef?

Wij leveren alle ingrediënten voor een heerlijke gezonde smoothie zo aan huis. Geen rompslomp met schillen, wegen en meten! Elke smoothie helemaal voorbereid, het enigste wat je moet doen is blenden. Makkelijker kan bijna niet.

Heb jij ook trek in een smoothie? kijk dan snel in onze shop