Smoothie Chef Health Points, gezonde korting!

Zoals je al op onze site heb kunnen lezen willen we een alternatief bieden op de ongezonde (makkelijke) snacks. Om de gezonde keuze extra te stimuleren introduceren wij de Smoothie Chef Health Points, voor elke euro die je spendeerd krijg je punten die je weer om kan zetten in korting op je smoothie bestelling! Onze Smoothies zijn niet alleen gezond, lekker en makkelijk te maken, vanaf nu loont het om de gezonde keuze te maken!

Je zal je nu vast afvragen Hoe kom ik aan die Health Points?

Er zijn meerdere manieren om health points te ontvangen, hieronder vind je een overzicht:

1. Voltooide bestelling

Voor elke euro besteed ontvang je 1 Health Point bij het afronden van je bestelling! De punten worden automatisch aan je account toegevoegd.

2. Review schrijven

Wij horen graag over je ervaring en mening over onze ready-to-blend smoothies. Vandaar dat wij een extra 50 health points toevoegen als je de tijd neemt om een review over ons te schrijven, je wordt hiervoor uitgenodigd na een bestelling maar het kan ook via deze link

Het toevoegen van de points wordt handmatig door ons gedaan op basis van reviewer naam en ons klanten bestand.

3. Promo acties

Wij zullen geregeld promotie acties hebben waarbij na bestelling extra bonus punten worden toegevoegd aan je account. Omdat elke actie anders zal zijn kunnen we er hier niet veel over melden maar hou voor onze site and instagram in de gaten!

4. Eenmalige bonus punten

Naast de bovenstaande manier hebben we ook nog eenmalige bonus punten die we uitkeren:

  • Eerste bestelling bonus: +15 Health Points
  • Account aanmaken bij bestelling: +10 Health Points
  • Healh Points introductie bonus: +30 Health Points voor alle bestaande user accounts in ons system op moment van introductie

En als ik punten heb, hoe gebruik ik ze dan?

Dat is een goede vraag! In ons winkelwagentje en op de checkout pagina is een nieuw paneel toegevoegd (boven aan) in dat paneel zie je je huidige punten saldo, hoeveel korting dit is en een invoer balk om de punten in te wisselen. Je kan hem niet missen.

Naast die gezonde korting, waarom zou je eigenlijk onze smoothies bestellen? Lees er hier meer over: https://www.smoothiechef.nl/2019/11/04/waarom-zou-jij-onze-smoothies-bestellen/