Gezonde smoothies

Door regelmatig gezonde smoothies te drinken zorg jij ervoor dat je voldoende fruit en groenten binnenkrijgt. Dit is niet alleen goed voor je weerstand en energieniveau, maar zorgt er ook voor dat jouw huid en haar gaan stralen. Wat ook bijzonder is, is dat smoothies je helpen om je vochtbalans te behouden. Door een smoothie als ontbijt te nemen blijft je lichaam de rest van de dag beter gehydrateerd. Dit is iets wat koffie en frisdrank juist niet doen.

Gemakken van een smoothie pakket

Vaak wil je wel gezond leven en heb je je voorgenomen om te starten met een dagelijkse smoothie. Toch komt het sneller voor dat je terugvalt op ongezondere alternatieven wanneer je geen tijd hebt om een smoothie klaar te maken. Door een smoothie pakket te bestellen heb jij in 30 seconden een gezonde en gebalanceerde smoothie klaargemaakt. Ideaal als je ‘s ochtends moet haasten voor je naar werk of school gaat of wanneer de kinderen je aandacht vragen. Zo past de gezonde smoothie goed in ieder leven. Je hebt een ruime keuze uit verschillende smoothie pakketten die je verder kunt personaliseren door de vloeistof en een eventuele booster uit te kiezen tijdens het bestelproces.

Gezonde smoothies

Voordelig genieten van een gezonde smoothie

Om een echt gezonde smoothie te maken heb je verschillende ingrediënten nodig. Dit kan flink in de cijfers lopen. Niet alleen heb je grote hoeveelheden groente en fruit nodig, maar bijvoorbeeld ook extra’s zoals chiazaad, tarwegras, kurkuma en andere superfoods. Deze ingrediënten moet je ook nog afwegen voor een optimaal effect. Door jouw smoothie te bestellen heb je hier zelf allemaal geen omkijken naar en ben je ook nog een stuk voordeliger uit. Zeker met een abonnement, waarbij je voordeel op kan lopen tot 15%!

Smoothie bestellen

Smoothie Chef zorgt ervoor dat jij altijd de basis voor een gezonde smoothie in de vriezer hebt liggen. Het enige dat je hoeft te doen is de smoothie pack samen met de vloeistof en booster in de blender gooien en deze aanzetten. Na een halve minuut geniet jij al van een gebalanceerde smoothie. Je hebt een ruime keuze uit verschillende smaken, van groene smoothies propvol groente tot paarse smoothies voor een energieboost. Deze pakketten bestel je minimaal per 7 stuks, zodat deze goed bevroren bij je thuis bezorgd worden. Voor nog meer gemak kun je kiezen voor een van de smoothie abonnementen. Hierbij krijg je maandelijks 12, 22, of 30 smoothie packs thuisbezorgd. De smaken kies je zelf uit, zodat je alleen jouw favoriete smoothies geleverd krijgt.

Bekijk ons aanbod