Smoothies bestellen

In onze shop vind je ons volledige aanbod gezonde smoothies. Elke smoothie is met zorg samengesteld en wordt kant-en-klaar of ook wel ready-to-blend geleverd. Een bestelling moet minimaal uit 7 smoothies bestaan, dit is nodig om ervoor te zorgen dat je smoothies bevroren blijven tijdens het verzenden.

Op de product pagina’s is het mogelijk om naast het smoothie zakje ook de vloeistof of een smoothie doel toe te voegen. Zo maak je je smoothie helemaal compleet! Geen zin om steeds een bestelling te moeten plaatsen? Dan kan je ook kiezen voor een smoothie abonnement.

Smoothies bezorgen

Als je je keuze heb gemaakt en de bestelling gaat plaatsen is er een mogelijkheid om een gewenste bezorgdatum aan te geven, dit is voor ons erg belangrijk aangezien we willen zorgen dat de verzending op de eerste afleverpoging bezorgt kan worden. Nadat je je bestelling heb geplaatst gaat de chef aan de slag om je smoothie zakjes voor te bereiden. Dit wordt gedaan met IQF ingevroren groente en fruit. De verzending wordt 1 dag voor de gewenste bezorgdatum gedaan, om je smoothies bevroren te houden zal er droogijs in de isolatiezak of doos toegevoegd worden.

Meer informatie over het verzenden van onze smoothies kan je hier vinden.

Genieten

Je heb je smoothies ontvangen en wij snappen wel dat je gelijk zo’n heerlijke gezonde smoothie wil drinken. Dit kan heel simpel door het smoothie zakje te openen, alle inhoud in de blender te doen, 250ml vloeistof toevoegen (als je dit erbij besteld heb dan hoef je alleen de inhoud van het flesje in de blender te doen) en blenden maar! Na 30 seconden is je smoothie klaar om opgedronken te worden.