Smoothie bestellen

Wil jij altijd verzekerd te zijn van een gezonde smoothie die je in een handomdraai klaar kunt maken? Kies voor een smoothie pakket. Het enige dat je hoeft te doen is het pakketje openen, in de blender gooien en genieten maar. De smoothie packs zijn samengesteld uit QF ingevroren fruit en groente. Dit zorgt voor een optimaal behoud van smaak en voedingsstoffen.

Gezonde smoothies

Een smoothie is een gezonde snack, maar het kan redelijk omslachtig zijn om een smoothie te maken. Je moet flink wat fruit en groente in huis halen en alles schillen en snijden voordat het de blender in kan. Ook vormt het een flinke kostenpost als je veel verschillende soorten fruit en groenten nodig hebt. Een snelle gezonde snack is wat je wilt, maar als het te veel tijd en geld kost om een smoothie te maken grijp je toch snel naar een makkelijker en vaak ongezonder alternatief. Het kan stukken makkelijker! Door een smoothie te bestellen hoef je zelf niet te snijden, schillen, meten of wegen. Het enige dat je hoeft te doen is blenden en genieten.

Een betaalbaar smoothie abonnement

Allemaal losse ingrediënten kopen loopt snel in de cijfers. Een smoothie moet niet alleen snel en makkelijk zijn, maar hoeft ook niet zo duur te zijn. Wij hebben verschillende smoothies samengesteld die gebalanceerd zijn in smaak, vitaminen en mineralen. Deze kun je los aanschaffen in de webshop, maar als je veel smoothies drinkt kun je kiezen voor nog meer gemak door een betaalbaar smoothie abonnement af te sluiten. Des te meer smoothie packs je besteld, hoe goedkoper je uit bent! Je krijgt namelijk korting op de prijs die je zou betalen als je al deze packs los besteld.

Smoothie bestellen
Bekijk het aanbod