Smoothie pakket

Het kan een uitdaging zijn om de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit binnen te krijgen. Wetenschappelijk onderzoek heeft al meerdere malen aangetoond dat de aanbevolen hoeveelheid van twee ons groenten en twee stuks fruit per dag zelfs veel te weinig is. Met een smoothie kun je eenvoudig voldoende groente en fruit binnenkrijgen en het is ook nog eens erg lekker. Begin de dag bijvoorbeeld met een smoothie bomvol fruit- en groente. Door een smoothie pakket te bestellen haal je smaakvolle, gezonde en kant-en-klare smoothies in huis die je alleen nog maar hoeft te blenden.

Tijd besparen? Smoothie bestellen!

Het kan redelijk wat tijd kosten om gebalanceerde en gezonde smoothies samen te stellen. Je hebt vaak veel verschillende ingrediënten nodig die je eerst in huis moet halen en vervolgens moet wegen, schillen en snijden. Dat kan stukken makkelijker. Door een smoothie pakket te bestellen vol met verse groenten en fruit. De packs bestaan uit een combinatie van bevroren fruit en groente op basis van het door jou gekozen recept. Wij gebruiken enkel echt fruit en groente dat wordt ingevroren middels IQF. Hierdoor blijven alle smaak en voedingsstoffen optimaal behouden.

Extra’s bij jouw smoothie pakket

Je krijgt een vloeistof pack bijgeleverd die is uitgemeten tot precies het juiste aantal ml. Doordat je uit verschillende vloeistoffen kunt kiezen stel je jouw smoothie helemaal samen volgens jouw persoonlijke wensen. Eventueel kun je een booster pack bijbestellen, bijvoorbeeld als jouw weerstand wat extra ondersteuning kan gebruiken. Over het algemeen bestaat de booster uit kruiden, zaden en/of proteïne. Op de verpakking staat met stickers aangegeven welk smoothie pakket bij elkaar hoort. Thuis hoef je alleen maar alle ingrediënten samen in de blender te gooien en deze minimaal 30 seconden aan te zetten. Geniet er van!

Smoothie pakket

Altijd gezonde smoothies in huis

Met een smoothie abonnement heb jij altijd een gezonde smoothie in huis. Er zijn verschillende abonnementen waarbij je maandelijks een assortiment van smoothie pakketten ontvangt. Hierdoor hoef je nooit meer na te denken over het samenstellen en klaarmaken van jouw smoothie. Of je nu ‘s ochtends geniet van een gezonde smoothie of deze graag drinkt als snack voor of na het sporten, je hoeft alleen maar de vriezer open te doen en er een pakketje uit te halen. Er zijn zelfs abonnementen voor het hele gezin. Als je regelmatig een verse smoothie drinkt valt het aan te raden om een abonnement af te sluiten omdat je zo minimaal 5% korting krijgt op jouw favoriete smoothies.

Bekijk ons aanbod