Ophaal- en verzendproces

Verzending via PostNL

Jouw bestelling bij Smoothie Chef wordt door de Chef verpakt in een kartonnen verzenddoos met daarin een drielaagse isolatiezak of EPS isolatiewanden voor de bevroren ready-to-blend smoothie packs. Standaard zal de Chef verzendingen doen met de EPS geisoleerde verzenddoos, indien je bij je bestelling ook kiest voor een drank/vloeistof dan worden de ready-to-blend smoothie packs verzonden in de isolatiezak met daarnaast de gekozen dranken (in de doos maar buiten de zak).

Indien nodig zal de verzenddoos worden opgevuld met vulpapier om ervoor te zorgen dat alles netjes op zijn plek blijft tijdens het transport. Om de smoothie packs bevroren bij jou thuis te krijgen verzenden wij met droogijs (-80c) zakjes in de isolatieverpakking, de omgevingstemperatuur in de zak/doos ligt rond the -30c. Je smoothie packs blijven op deze manier ongeveer 48 uur bevroren na de zenddag, waardoor alles in perfecte conditie blijft voor twee afleverpogingen.

Wij versturen jouw bestelling alleen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, omdat wij de smoothie packs maximaal 48 uur bevroren kunnen houden.

Het versturen dmv. droogijs is een complex proces waarbij wel eens complicaties ontstaan. Wij zullen er te allen tijde voor zorgen dat dergelijke complicaties naar tevredenheid worden opgelost.

Ophalen bij de Smoothie Chef

Uiteraard kun je jouw bestelling ook ophalen bij de Smoothie Chef!

Appelgaarde 259, 2272 TG, Voorburg

Bestellingen kunnen op afspraak worden opgehaald op de volgende dagen:

Maandag: 20:00 uur – 22:00 uur
Dinsdag: 10:00 uur – 22:00 uur
Woensdag: 20:00 uur – 22:00 uur
Donderdag: 10:00 uur – 22:00 uur
Vrijdag: 10:00 uur – 22:00 uur
Zaterdag: 10:00 uur – 22:00 uur
Zondag: 10:00 uur – 22:00 uur

Bij elke bestelling die wordt opgehaald krijg je 1 smoothie naar keuze gratis!
Wij nemen contact met je op om een afhaal afspraak te maken.

Garantie

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw bestelling op de juiste manier bij je wordt afgeleverd. Het kan gebeuren dat er onverhoopt toch dingen mis gaan. Mocht je dit ervaren, dan vragen wij je om direct contact op te nemen met de Smoothie Chef (0620420226 of info@smoothiechef.nl) zodat wij een passende oplossing kunnen vinden.

Deze garantie vervalt als je niet op de leveringsdag contact met ons opneemt.

Verzendkosten

Voor de verzending van jouw pakket hanteren wij vaste verzendkosten van 6,95 euro, hier kan een extra toeslag op komen indien u kiest voor een avond levering. Helaas zijn avondleveringen alleen mogelijk in de Randstad.